Sivu [1/8]

Tervetuloa tähän nimettömänä vastattavaan mielipidekyselyyn!

Raamista on pidetty noin 10 vuotta, ensin osana Varkauden seurakunnan medialähetystyötä kotimaassa ( Arkipyhis). Koko ajan allekirjoittanut on ollut vastuussa Raamiksesta, ensin viranhaltijana, sen jälkeen seniorina jäätyäni eläkkeelle vuonna 2020.

Aluksi kohderyhmänä olivat lapset ja varhaisnuoret. Tavoitteena oli saada helpoilla kysymyksillä ja palkinnoilla kosketuksiin Raamatun kanssa heitäkin, jotka kenties eivät juurikaan ole tutustuneet siihen eivätkä sen keskeisimpään sanomaan.

Enimmillään raamikseen osallistui silloin lähes 200 henkeä kuukaudessa. Raamista mainostettiin lasten suosimilla arvontasivuilla, josta näkee millaisia kilpailuja lapsille on tarjolla. Sittemmin kohderyhmänä ovat olleet myös nuoret ja täysi-ikäisetkin. Raamiskysymysten sisältö ja muoto ovat vuosien varrella vaihdelleet.

Tällä kyselyllä haluaisin saada teiltä palautetta ja ideoita Raamiksen suhteen. Olen kiitollinen jos teiltä riittää aikaa osallistua tähän lyhyeen nimettömänä vastattavaan kyselyyn. Ystävällisesti Pekka Päivärinta, eläköitynyt seurakuntapastori Varkaudesta